9 769 ₴
Японський кухонний ніж Yaxell KETU 34936
Тип ножа: Обвалочний
Довжина клинка, мм : 150
Матеріал клинка : SG-2
Твердість клинка, HRC : 63
Кількість шарів : 3
Кут заточування: 12 градусів
Матеріал рукояті : Пакка
Вигнутий ніж для обвалки Yaxell Ketu 34936 ідеально підходить для зрізання як шкіри від мяса, так і мяса від кістки. Вузьке лезо зменшує опір, коли ви ріжете м’ясо, тому різання відбувається швидко та легко. Коли справа доходить до філетування риби, це якраз правильно ковзати по тілу риби, швидко видаляючи кістки та шкіру.
Серія японських ножів KETU – новинка Yaxell 2023 – у перекладі з японської мови «Простий та бездоганний». KETU – більш доступна за ціною альтернатива дорогим серіям Gou та Super Gou. Має в основі клинка таку саму марку сталі та яскраво виражений дизайн. Поступається кількістю шарів дамаска, але незважаючи на це ніж має пристойну функціональність.
В основі тришарового леза – японська порошкова сталь SG2, що має високу твердість – 63 HRC за шкалою Роквелла та високу ріжучу здатність: ніж триматиме екстремальну гостроту довгий період до заточування. Кут заточування становить 12⁰ з кожного боку.
Поверхня леза вкрита оригінальним візерунком від слідів молота.
Серія KETU – це поєднання міцної надгострої сталі та елегантного дизайну. Рукоятку ножа виготовили з матеріалу – pakka wood. Пакка – це сучасний композитний матеріал із деревини бука, пластику та смоли. В результаті виходить дуже стійка до будь-яких зовнішніх дій рукоятка.
Центр рукояті прикрашений японським родинним гербом самураїв. Навершя художньо оздоблено ієрогліфом – символом серії KETU.
Основні | |
---|---|
Виробник | Yaxell |
Тип | Ніж обвалочний |
Матеріал леза | Дамаська сталь |
Довжина леза | 15 см |
Країна виробник | Японія |