10 882 ₴
Японський кухонний ніж Yaxell KETU 34934
Тип ножа: Кухарський Шеф - Кірітсуке
Довжина клинка, мм : 200
Матеріал клинка : SG-2
Твердість клинка, HRC : 63
Кількість шарів : 3
Кут заточування: 12 градусів
Матеріал рукояті : Пакка
Японський шеф-ніж серії KETU з лезом 20 см підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження. Ніж Yaxell Ketu Kiritsuke призначений для всіх завдань, для яких ви використовували б кухарський ніж. Він чудово поєднується з овочами, жульєном, кубиками тощо. Можна також використовувати для очищення та порціонування мяса без кісток, особливо риби, і нарізати з витонченістю та легкістю. Прямий край не буде хитатися в порізах, таких як традиційний кухарський ніж.
Серія японських ножів KETU – новинка Yaxell 2023 – у перекладі з японської мови «Простий та бездоганний». KETU – більш доступна за ціною альтернатива дорогим серіям Gou та Super Gou. Має в основі клинка таку саму марку сталі та яскраво виражений дизайн. Поступається кількістю шарів дамаска, але незважаючи на це ніж має пристойну функціональність.
В основі тришарового леза – японська порошкова сталь SG2, що має високу твердість – 63 HRC за шкалою Роквелла та високу ріжучу здатність: ніж триматиме екстремальну гостроту довгий період до заточування. Кут заточування становить 12⁰ з кожного боку.
Поверхня леза вкрита оригінальним візерунком від слідів молота.
Серія KETU – це поєднання міцної надгострої сталі та елегантного дизайну. Рукоятку ножа виготовили з матеріалу – pakka wood. Пакка – це сучасний композитний матеріал із деревини бука, пластику та смоли. В результаті виходить дуже стійка до будь-яких зовнішніх дій рукоятка.
Центр рукояті прикрашений японським родинним гербом самураїв. Навершя художньо оздоблено ієрогліфом – символом серії KETU.
Yaxell Ketu виготовляється виключно вручну в місті Секі, Японія
Основні | |
---|---|
Виробник | Yaxell |
Тип | Ніж кухарський |
Матеріал леза | Дамаська сталь |
Довжина леза | 20 см |
Країна виробник | Японія |