6 554 ₴
Японський ніж Yaxell TAISHI 34700
Тип ножа: Кухарський Шеф-Ніж
Довжина клинка, мм : 200
Матеріал клинка : VG-10
Твердість клинка, HRC : 63
Кількість шарів : 3
Матеріал рукояті : Чорний ламінований Бук (Black Beech Pakkawood)
Країна: Японія
Японський Шеф-ніж Yaxell TAISHI 34700 з лезом 20 см підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження.
В основі ножа високоякісна японська сталь VG10 (кобальт, молібден, ванадій) твердістю 63 одиниць (HRC) яка огорнута двома шарами нержавіючої сталі з хвилястим візерунком KATANA, що чітко вимальовується на лезі. Ніж має дуже гостру ріжучу кромку, симетричний кут заточування становить 12 °. Твердість леза – 63 одиниць (HRC) за шкалою Роквелла гарантує тривале збереження ріжучої здатності кухарського ножа.
Чорна рукоять кухонного шеф-ножа Yaxell TAISHI виготовлена з матеріала Black Beech Pakkawood (композит деревини цінних порід Бука та смоли, термо та вологостійкий, розроблений насамперед для довговічності та стійкості до зносу), та схвалена ЄС за регламентом безпеки харчових продуктів. Ламінована деревина бука – це натуральний ізоляційний деревний матеріал, який використовується в сферах, що потребують високої міцності на розтягування та стиск. Він складається з кількох шарів деревини, які з’єднані між собою в умовах вакууму для досягнення необхідної загальної товщини.
Ніж із серії TAISHI легко впізнати завдяки оригінальному візерунку, який утворюється внаслідок ударів японським молотом Тсушіме. Крім декоративного ефекту такі поглиблення на лезі мають ще й функціональну особливість. Вони є своєрідними повітряними капсулами, завдяки чому продукти не прилипають до леза ножа.
Yaxell Taishi виготовляється виключно вручну в місті Секі, Японія.
Таким чином, ножі Yaxell TAISHI - це серія японських ножів з найкращим поєднанням першокласної сталі VG-10, виразним дизайном, високоякісною рукоятью, надійністю та справедливою ціною.
Основні | |
---|---|
Виробник | Yaxell |
Тип | Ніж кухарський |
Довжина леза | 20 см |