4 159 ₴
Японський кухонний ніж KAI Seki Magoroku Kinju AK-1106
Тип ножа: Янагіба, Сашими
Довжина клинка: 24 см
Довжина рукояті: 14 см
Товщина клинка: 2.2 мм
Матеріал клинка: Нержавіюча молібден-ванадієва сталь
Твердість клинка (HRC): 58
Тип заточення: Одностороння
Матеріал рукояті: Ламінована армована деревина
Вага: 167 гр
Кухонні ножі серії Seki Magoroku Kinju приємно відчуваються в руці та забезпечують високу точність різу. При виготовленні лез серії ножів Seki Magoroku використовуються унікальні технології, що дозволяють виконати складні гострі ріжучі кромки, характерні для традиційних японських кухонних ножів. Вони відрізняються одностороннім заточенням, що забезпечує оптимальне та прямолінійне виконання розрізу. Завдяки виключно точній обробці ріжучої кромки досягається максимальна гострота леза.
Шестигранна рукоятка ножів Kinju виконана з ламінованої, армованої деревини, що створює приємні відчуття при різанні. Завдяки використанню високоякісної природної деревини, обробленої спеціальним чином, рукоятка має виняткову водостійкість і міцність.
Кухонні ножі Seki Magoroku Kinju вражають своєю високою функціональністю та міцністю. Типово японська форма леза у поєднанні з лаконічною чорною рукояткою створюють неминущий образ мінімалістської естетики.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |
Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |