3 600 ₴
Японський кухонний ніж Kai Kamagata Tim Malzer TMK-0704
Тип ножа: Для нарізування
Довжина клинка: 230 мм
Сталь: 1.4116 Krupp Stainless Steel (X50 Cr Mo V 15)
Твердість сталі: 58 ± 1 HRC
Колодка: Полірований пластик POM.
Kai — це японські кухонні ножі особливого походження та якості, що виходить із вікових традицій кузняної майстерності у виробництві самурайських мечів. Технічні інновації та постійне прагнення до досконалості естетичних форм надає ножам неповторної індивідуальності та визнання в усьому світі.
Серія кухонних ножів Tim Mälzer Kammata вирізняється високою функціональністю, міцністю й естетикою мінімалізму. Завдяки лаконічному дизайну ця колекція ножів втілює собою найважливіші характеристики, необхідні для ефективної роботи на кухні. Дизайн самобутньої форми леза Тім Мельцер (Tim Mälzer) розробив самостійно на початковому етапі багаторічних розробок у Японії.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Тип | Ніж для нарізки |