8 610 ₴
Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0768
Тип ножа: Для нарізки м'яса, малий
Загальна довжина (мм): 302
Довжина клинка (мм): 180
Довжина рукояті (мм): 122
Матеріал клинка: 32-шарова Дамаська сталь, VG-MAX
Твердість клинка (HRC): 61
Матеріал рукояті: чорне дерево Пакка
Ніж кухонний KAI SHUN DM-0768 Small Slicing Knife – японський кухонний ніж для нарізки від виробника KAI призначений для тонкої і точної нарізки рівними скибочками від м'ясних виробів як в сирому так приготованому вигляді, наприклад готової шинки або філейної м'яса свинини (яловичини) до овочів. Професійний японський ніж-слайсер дозволяє зробити бездоганну нарізку шеф-кухарю для будь-якого ресторанного страви, гарної господині ідеально подати святкову вечерю, а ведучому кулінарної телепередачі подати справжній майстер-клас. Ножі високої якості серії Shun об'єднали в собі майстерність ручної роботи, високоточну техніку виконання та елітний стильний дизайн. Кожне лезо ножа виготовлене з 32–х шарової візерунчастими дамаської сталі бездоганною гостроти, внутрішній шар леза виконаний з високоякісної сталі VG-MAX, стійкої до корозії, яку практично неможливо зламати. Лезвие ножа имеет двухстороннюю заточку, позволяет исполнять точную и тонкую нарезку без прилипания пищи к поверхности ножа, работать с мелкими продуктами, такими как чеснок и доставлять невероятное удовольствие и легкость в работе на протяжении длительного времени. Удобная рукоять ножа изготовлена из одной из самых красивых древесин в мире - дерева Пакка (PakkaWood), которое обладает прочностью намного выше чем у дуба и, благодаря насыщенности маслянистыми веществами и особой обработке, не подвержена гниению и порчи насекомыми. Ніж оснащений больстером (суцільнометалевим кільцем), що не дозволяє руці торкатися до дуже гострому лезу ножа і завдяки чому запобігається скупчення їжі в місцях з'єднання з лезом. Наголов'я рукоятки (п'ята рукоятки) - з нержавіючої сталі SUS 416, яка продовжує термін служби ножа. Легкий рез ножа доведений до досконалості не дасть Вам відчути втому навіть при великому навантаженні в роботі, комфорт, зручність і довговічність - криються в секрети виготовлення кухонних ножів японськими майстрами.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |
Тип | Ніж для нарізки |