9 520 ₴
Ніж кухонний KAI SHUN CLASSIC DM-0719
Тип ножа: Кухарський Шеф
Довжина клинка (мм): 200
Довжина ручки (мм): 122
Матеріал клинка: 32-шарова Дамаська сталь, VG-MAX
Твердість клинка (HRC): 61
Тип заточування: Орегон, рифлення на клинку
Матеріал руків'я: чорне дерево Пакка
Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0719 Scalloped Chefs Knife — японський шеф-ніж від виробника KAI призначений для щоденного використання шеф-кухарями ресторанів, майстрами кухарського мистецтва, а також професіоналами свого діла в домашніх умовах. Професійний ніж для шеф-кухаря відрізняється від інших моделей шеф-ножів хвилеподібними (гребішковими) виямками на бічних поверхнях леза ножа, що дає ідеально точне різання без прилипання продуктів. Японський ніж чудово підходить для роботи з м'ясом і овочами, має прекрасне балансування, досить легкий у роботі, дуже зручний і практичний — саме цим ножем кулінарні майстри щодня розробляють найбільшу кількість різноманітних продуктів. Широке лезо на тонкій ручці дає змогу вільно виконувати маніпуляції рухів, що дуже важливо за великих обсягів роботи. Професійні ножі найвищої якості серії Shun поєднали в собі майстерність ручної роботи, високоточну техніку виготовлення й елітний стильний дизайн. Кухонний ніж ручної роботи з 32-шарової візерунчастої дамаської сталі бездоганної гостроти, внутрішній шар леза зроблений із високоякісної сталі VG-10, стійкої до корозії, яку практично неможливо зламати. Лезо ножа має двостороннє заточення, дає змогу виконувати точне та тонке нарізання без прилипання їжі до поверхні ножа, працювати з різними продуктами та дарувати неймовірне задоволення впродовж тривалого часу. Зручна ручка ножа виготовлена з однієї з найкрасивіших дерев у світі — чорного дерева Пакка (PakkaWood), яке має міцність набагато вище, ніж у дуба, і завдяки насиченості маслянистими речовинами й особливій обробці, не схильна до гниття і псування комахами. Ніж обладнаний больстером (цельнометалевим кільцем), що не дає змогу руці торкатися до дуже гострого леза ножа і завдяки чому запобігає скупченню їжі в місцях з'єднання з лезом. Наголів'я ручки (п'ята ручки) — з неіржавкої сталі SUS 416, яка продовжує термін експлуатації ножа. Професійний кухонний шеф-ніж дасть змогу шеф-кухареві зробити свою страву бездоганною, а свою роботу — справжньою насолодою.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |
Тип | Ніж кухарський |