5 320 ₴
Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0711
Тип ножа: Для стейка
Довжина клинка (мм): 120
Довжина ручки (мм): 104
Матеріал клинка: 32-шарова Дамаська сталь, VG-MAX
Твердість клинка (HRC): 61
Тип заточування: Бетховен Матеріал руків'я: чорне дерево Пакка
Ніж KAI SHUN DM-0711 Steak Knife — японський ніж для стейка від виробника KAI має особливу форму клинка, а саме тонке лезо з прямим обухом, різальна крайка якого вигнута вгору, що дає змогу ножу легко проникати в місця навколо кістки та здійснювати майстерне нарізання м'яса на кістки на стейки. Професійний ніж для стейків серії SHUN об'єднав у собі майстерність ручної роботи, високоточну техніку виготовлення й елітний стильний дизайн. Кухонний ніж виготовлений із 32-шарової візерунчастої дамаської сталі бездоганної гостроти, внутрішній шар леза виготовлений із високоякісної сталі VG-MAX, стійкої до корозії, яку практично неможливо зламати. Лезо ножа має двостороннє заточування, дає змогу точно та тонко працювати з м'ясними виробами та дарувати неймовірну насолоду та легкість у роботі впродовж тривалого часу.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |
Тип | Ніж для стейку |