Кошик
77 відгуків
Кращі кухонні ножі і точильні камені Японії
+380 (97) 830-10-83
Кошик
Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0710 обвалювальний, 15 см

Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0710 обвалювальний, 15 см

  • В наявності
  • Код: DM-0710

8 107 ₴

+380 (97) 830-10-83
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0710

Тип ножа: Обвалювальний

Довжина клинка (мм): 150

Довжина ручки (мм): 122

Матеріал клинка: 32-шарова Дамаська сталь, VG-MAX

Твердість клинка (HRC): 61

Тип заточування: prod

Матеріал руків'я: чорне дерево Пакка

Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0710 Boning Knife  — кухонний обвалювальний ніж від виробника KAI призначений для професійного оброблення м'яса, а саме для видалення м'яса з кістки. Лезо ножа має спеціально розроблену форму, завдяки якій м'ясо практично не прилипає до ножа, що заощаджує Ваш дорогоцінний час. Відокремити м'ясо від кістки не до снаги кожному ножу, та й не дуже зручно. Японські обвалювальні ножі для м'яса чудово підійдуть для роботи зі свининою, яловичиною, бараниною, телятиною і птицею, легко та швидко відокремлюють м'ясо від кістки, не давши відчути втоми. Професійний ніж для видалення м'яса із кістки серії SHUN об'єднав у собі майстерність ручної роботи, високоточну техніку виготовлення й елітний стильний дизайн. Кухонний ніж виготовлений із 32-шарової візерунчастої дамаської сталі бездоганної гостроти, внутрішній шар леза виготовлений із високоякісної сталі VG-MAX, стійкої до корозії, яку практично неможливо зламати. Лезо ножа має двостороннє заточування, дає змогу точно та тонко працювати з м'ясними виробами та дарувати неймовірну насолоду та легкість у роботі впродовж тривалого часу. Зручна ручка ножа виготовлена з однієї з найкрасивіших дерев у світі — чорного дерева Пакка (PakkaWood), яке має міцність набагато вище, ніж у дуба, і завдяки насиченості маслянистими речовинами та особливій обробці, не схильна до гниття й псування комахами. Ніж обладнаний больстером (цельнометалевим кільцем), що не дає змогу руці торкатися до дуже гострого леза ножа і завдяки чому запобігає скупченню їжі в місцях з'єднання з лезом. Наголів'я ручки (п'ята ручки) — з неіржавкої сталі SUS 416, яка продовжує термін експлуатації ножа. Японський обвалювальний ніж із неймовірно гострим заточуванням допоможе Вам швидко та легко відокремити м'ясо птиці, риби або впорається з великими кістками.

Основні
ВиробникKAI
Країна виробникЯпонія
ТипНіж обвалочний
Інформація для замовлення
  • Ціна: 8 107 ₴
Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0710 обвалювальний, 15 смНіж KAI SHUN CLASSIC DM-0710 обвалювальний, 15 см
В наявності
8 107 ₴
+380 (97) 830-10-83

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner