8 107 ₴
Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0710
Тип ножа: Обвалювальний
Довжина клинка (мм): 150
Довжина ручки (мм): 122
Матеріал клинка: 32-шарова Дамаська сталь, VG-MAX
Твердість клинка (HRC): 61
Тип заточування: prod
Матеріал руків'я: чорне дерево Пакка
Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0710 Boning Knife — кухонний обвалювальний ніж від виробника KAI призначений для професійного оброблення м'яса, а саме для видалення м'яса з кістки. Лезо ножа має спеціально розроблену форму, завдяки якій м'ясо практично не прилипає до ножа, що заощаджує Ваш дорогоцінний час. Відокремити м'ясо від кістки не до снаги кожному ножу, та й не дуже зручно. Японські обвалювальні ножі для м'яса чудово підійдуть для роботи зі свининою, яловичиною, бараниною, телятиною і птицею, легко та швидко відокремлюють м'ясо від кістки, не давши відчути втоми. Професійний ніж для видалення м'яса із кістки серії SHUN об'єднав у собі майстерність ручної роботи, високоточну техніку виготовлення й елітний стильний дизайн. Кухонний ніж виготовлений із 32-шарової візерунчастої дамаської сталі бездоганної гостроти, внутрішній шар леза виготовлений із високоякісної сталі VG-MAX, стійкої до корозії, яку практично неможливо зламати. Лезо ножа має двостороннє заточування, дає змогу точно та тонко працювати з м'ясними виробами та дарувати неймовірну насолоду та легкість у роботі впродовж тривалого часу. Зручна ручка ножа виготовлена з однієї з найкрасивіших дерев у світі — чорного дерева Пакка (PakkaWood), яке має міцність набагато вище, ніж у дуба, і завдяки насиченості маслянистими речовинами та особливій обробці, не схильна до гниття й псування комахами. Ніж обладнаний больстером (цельнометалевим кільцем), що не дає змогу руці торкатися до дуже гострого леза ножа і завдяки чому запобігає скупченню їжі в місцях з'єднання з лезом. Наголів'я ручки (п'ята ручки) — з неіржавкої сталі SUS 416, яка продовжує термін експлуатації ножа. Японський обвалювальний ніж із неймовірно гострим заточуванням допоможе Вам швидко та легко відокремити м'ясо птиці, риби або впорається з великими кістками.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |
Тип | Ніж обвалочний |