10 786 ₴
Ніж кухонний KAI SHUN CLASSIC DM-0705
Тип ножа: Хлібний
Довжина клинка (мм): 230
Довжина ручки (мм): 122
Матеріал клинка: 32-шарова Дамаська сталь, VG-MAX
Твердість клинка (HRC): 61 Матеріал колодки: чорне дерево Пакка
Нож KAI SHUN DM-0705 Bread Knife — кухонний ніж для нарізування хліба від японського виробника KAI відрізняється від усіх інших ножів довгим клинком однакової ширини з хвилястою різальною крайкою у формі невеликих зубчиків, що дає змогу розрізати хлібобулочні вироби та корку хліба, не зіспортив і не зм'якшивши свіжий м'якіш. Хвилясте заточування — запатентована виробником, хвилі леза ножа розходяться від центру в протилежних напрямках, трохи згинаючись назовні. Завдяки формі та гостроті фірмового хвилеподібного заточування, хлібний ніж дає змогу ідеально рівно нарізати кожен шматочок хліба, без крихт. Крім цього, ніж DM-0705 часто використовують для нарізання великих фруктів із жорсткою коркою (арбуз, диню, ананас) або зовсім м'яких продуктів (томатів). Професійні ножі найвищої якості серії Shun поєднали в собі майстерність ручної роботи, високоточну техніку виготовлення й елітний стильний дизайн. Кожне лезо ножа виготовлене з 32-шарової візерунчастої дамаської сталі бездоганної гостроти, внутрішній шар леза виготовлений із високоякісної сталі VG-MAX, стійкої до корозії, яку практично неможливо зламати. Кухонний японський хлібний ніж має двостороннє заточування, дає змогу виконувати рівномірне нарізання хлібних виробів порційними бездоганними шматочками. Зручна ручка ножа виготовлена з однієї з найкрасивіших дерев у світі — чорного дерева Пакка (PakkaWood), яке має міцність набагато вище, ніж у дуба, і завдяки насиченості маслянистими речовинами й особливій обробці, не схильна до гниття і псування комахами. Ніж обладнаний больстером (цельнометалевим кільцем), що не дає змогу руці торкатися до дуже гострого леза ножа і завдяки чому запобігає скупченню їжі в місцях з'єднання з лезом. Наголів'я ручки (п'ята ручки) — з неіржавкої сталі SUS 416, яка продовжує термін експлуатації ножа. Легкий розріз, бездоганна гострота леза та елітне виготовлення ножа принесе Вам справжню насолоду під час нарізання хліба та хлібобулочних виробів, одного разу спробувавши нарізувати та просто потримати ніж у руках, Ви вже просто не зможете забути ніж, секрети виготовлення якого передавалися з покоління в покоління майстерними японськими майстрами.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Тип | Ніж для хліба |
Країна виробник | Японія |