2 390 ₴
1 912 ₴
Ніж кухонний KAI SEKI MAGOROKU SHOSO AB-5156
Тип: Сантоку
Довжина клинка: 165 мм
Колодка: 116 мм
Загальна: 281 мм
Материал клинка: Сталь DSR1K6
Твердість клинка (HRC): 58
Матеріал руків'я: Неіржавка сталь 18/8, сатинування
Країна: Японія
Завдяки своєму функціональному й елегантному дизайну з неіржавкої сталі ножі серії Seki Magoroku Shoso стануть прикрасою вашої кухні. Ці ножі, виготовлені з кованої неіржавкої сталі, проходять технічно складну процедуру заточування та шліфування. Унаслідок леза мають виняткову гостроту, міцність і різальну здатність, які так необхідні для щоденного використання на кухні.
Щоб зменшити опір різальної крайки, леза ножів піддаються заточуванню з низькою швидкістю шліфування й виготовляються з використанням нових технологічних процесів. Це забезпечує виняткову гостроту ножів Shoso і знижує тертя між розрізаним продуктом і лезом. Ергономічна ручка з неіржавкої сталі з ромбовим візерунком утворює безшовне з'єднання з красивим за формою сатинованим лезом із неіржавкої сталі.
Коване лезо Shoso виготовлене з неіржавкої сталі 1К6 твердістю 58 (±1) HRC, що гарантує високу та рівномірну твердість, а також тривалу різальну здатність. Завдяки своєму опуклому заточенню ножі вирізняються стабільною різальною крайкою, яка дає змогу ідеально виконати чистий і точний розріз. Матове оздоблення підкреслює стриману елегантність ножа.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Тип | Ніж кухарський |
Країна виробник | Японія |