2 499 ₴
Японський ніж KAI Wasabi Black 6724Y
Тип: Янагіба (для суші і сашимі)
Довжина клинка: 24 см
Довжина рукояті: 12,6 см
Матеріал клинка: сталь 6A/1K6
Твердість клинка (HRC): 58
Заточування: Однобічне
Рукоять: бамбукова пудра і поліпропілен
Країна: Японія
Wasabi Black – поліроване лезо, чорна рукоятка: ці дизайнерські японські ножі, виконані з міцної сталі (58+/-1 HRC), додадуть Вашій кухні неповторний східний колорит. Для серії Wasabi була розроблена ручка з особливою комбінацією бамбуковій пудри і поліпропілену, яка забезпечує оптимальні гігієнічні властивості, в тому числі завдяки природним антибактеріальним властивостям бамбука. На відміну від традиційних японських ножів з дерев'яними рукоятками, у які леза вставляються і закріплюються, леза ножів цієї серії як би "втоплені" в матеріалі рукоятки. Це не дає частинкам продуктів накопичуватися в місці з'єднання леза і рукоятки, тому ці ножі підходять для використання на кухнях ресторанів і кафе.
Yanagiba - ніж з одностороннім заточуванням з лезом у формі "вербовий лист". Yanagi-ba або Yanagi - довгий і тонкий ніж, використовуваний в японській кухні . Це типовий приклад спеціалізованих ножів які використовуються для приготування сашимі, суші. При приготуванні сашимі і нігірі суші , мета зазвичай полягає в тому, щоб мати гладкі, блискучі поверхні і для того, щоб максимізувати смак.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |
Тип | Ніж для нарізки |