2 890 ₴
Ніж кухонний KAI Wasabi black 6723L
Тип: Для нарізки
Довжина клинка (мм): 230
Довжина ручки (мм): 126
Матеріал клинка: сталь 6A/1K6
Твердість клинка (HRC): 58
Матеріал руків'я: бамбукова пудра та поліпропілен
Ніж для нарізування KAI WASABI black 6723L Slicing Knife — професійний японський ніж від виробника KAI серії Wasabi black призначений для точного та тонкого нарізання скибочками овочів, сиру, м'яса та інших продуктів. Ніж KAI WASABI black для нарізування від інших ножів вирізняє довге та не дуже широке лезо ножа на зручній ручці, спеціально передбачене для того, щоб нарізати велику кількість продуктів легким помахом ножа, не відчуваючи водночас втоми. Серію Wasabi black вирізняє високоякісна неіржавка сталь із полірованим лезом і чорною ручкою в особливому дизайнерському виготовленні. Цей професійний японський ніж використовується з успіхом шеф-кухарями в ресторанах, елітних закладах, а також у домашніх умовах, надаючи особливий східний колорит. Технічно бездоганний, на основі старовинних японських традицій підроблювання мечів, з удосконаленими тенденціями сьогодення. Має больстер — проміжне кільце, яке розташоване між лезом і ручкою, завдяки якому запобігає скупченню їжі в місцях з'єднання з лезом, крім цього, не дає руці торкатися до дуже гострого леза двостороннього заточування. Ручка ножа виготовлена з поліпропілену та бамбукової пудри, яка має антибактеріальні властивості. Безпечний і легкий у роботі японський традиційний ніж для нарізування довгий час тримає заточення гострим, дуже зручний у роботі підкорив сотні тисяч справжніх профі кулінарного мистецтва.
Основні | |
---|---|
Тип | Ніж для нарізки |
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |