Кошик
77 відгуків
Кращі кухонні ножі і точильні камені Японії
+380 (97) 830-10-83
Кошик
Ніж KAI Wasabi Black 6723B для хліба, 23 см
влево
  • Ніж KAI Wasabi Black 6723B для хліба, 23 см, фото 2
  • Ніж KAI Wasabi Black 6723B для хліба, 23 см, фото 3
  • Ніж KAI Wasabi Black 6723B для хліба, 23 см, фото 4
  • Ніж KAI Wasabi Black 6723B для хліба, 23 см, фото 5
  • Ніж KAI Wasabi Black 6723B для хліба, 23 см, фото 6
  • Ніж KAI Wasabi Black 6723B для хліба, 23 см, фото 7
  • Ніж KAI Wasabi Black 6723B для хліба, 23 см, фото 8
вправо

Ніж KAI Wasabi Black 6723B для хліба, 23 см

  • В наявності
  • Код: 6723B

3 369 ₴

+380 (97) 830-10-83
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Ніж кухонний KAI Wasabi Black 6723B

Тип ножа: Для хліба

Заточення леза: Cерейторна

Довжина леза: 23,0 см

Довжина ручки: 12,6 см

Матеріал леза: сталь  6A/1K6

Твердість леза: 58 +/-1 HRC

Ручка: Чорна, бамбукова пудра та поліпропілен.

Країна-виробник: Японія

Ніж KAI WASABI BLACK для хліба 6723B — японський ніж від виробника KAI серії Wasabi black призначений для нарізання хліба та хлібобулочних виробів. Цей ніж також заведено використовувати під час нарізування рівними часточками кавуна, дині, ананаса, томатів, фруктів тощо. Хлібний ніж відрізняється від усіх ножів хвилястою різальною крайкою з дрібними зубчиками на лезі ножа, яка дає змогу з легкістю розрізати хліб на порційні шматки, не пошкодивши сам м'якіш. Ніж має довгий клинок 23,0 см полотна якого однакової ширини. Серію Wasabi black вирізняє високоякісна неіржавка сталь із полірованим лезом і чорною ручкою в особливому дизайнерському виготовленні. Цей професійний японський ніж використовується з успіхом шеф-кухарями в ресторанах, елітних закладах, а також у домашніх умовах, надаючи особливий східний колорит. Технічно бездоганний, на основі старовинних японських традицій підроблювання мечів, з удосконаленими тенденціями сьогодення. Має больстер — проміжне кільце, яке розташоване між лезом і ручкою, завдяки якому запобігає скупченню їжі в місцях з'єднання з лезом, крім цього, не дає руці торкатися до дуже гострого леза двостороннього заточування. Ручка ножа виготовлена з поліпропілену та бамбукової пудри, яка має антибактеріальні властивості. Безпечний і легкий у роботі японський традиційний ніж для нарізання хліба довгий час тримає заточення гострим, дуже зручний у роботі підкорив сотні тисяч справжніх профі кулінарного мистецтва.

Основні
ВиробникKAI
Країна виробникЯпонія
ТипНіж для хліба
Інформація для замовлення
  • Ціна: 3 369 ₴
Ніж KAI Wasabi Black 6723B для хліба, 23 смНіж KAI Wasabi Black 6723B для хліба, 23 см
В наявності
3 369 ₴
+380 (97) 830-10-83

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner