3 369 ₴
Ніж кухонний KAI Wasabi Black 6723B
Тип ножа: Для хліба
Заточення леза: Cерейторна
Довжина леза: 23,0 см
Довжина ручки: 12,6 см
Матеріал леза: сталь 6A/1K6
Твердість леза: 58 +/-1 HRC
Ручка: Чорна, бамбукова пудра та поліпропілен.
Країна-виробник: Японія
Ніж KAI WASABI BLACK для хліба 6723B — японський ніж від виробника KAI серії Wasabi black призначений для нарізання хліба та хлібобулочних виробів. Цей ніж також заведено використовувати під час нарізування рівними часточками кавуна, дині, ананаса, томатів, фруктів тощо. Хлібний ніж відрізняється від усіх ножів хвилястою різальною крайкою з дрібними зубчиками на лезі ножа, яка дає змогу з легкістю розрізати хліб на порційні шматки, не пошкодивши сам м'якіш. Ніж має довгий клинок 23,0 см полотна якого однакової ширини. Серію Wasabi black вирізняє високоякісна неіржавка сталь із полірованим лезом і чорною ручкою в особливому дизайнерському виготовленні. Цей професійний японський ніж використовується з успіхом шеф-кухарями в ресторанах, елітних закладах, а також у домашніх умовах, надаючи особливий східний колорит. Технічно бездоганний, на основі старовинних японських традицій підроблювання мечів, з удосконаленими тенденціями сьогодення. Має больстер — проміжне кільце, яке розташоване між лезом і ручкою, завдяки якому запобігає скупченню їжі в місцях з'єднання з лезом, крім цього, не дає руці торкатися до дуже гострого леза двостороннього заточування. Ручка ножа виготовлена з поліпропілену та бамбукової пудри, яка має антибактеріальні властивості. Безпечний і легкий у роботі японський традиційний ніж для нарізання хліба довгий час тримає заточення гострим, дуже зручний у роботі підкорив сотні тисяч справжніх профі кулінарного мистецтва.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |
Тип | Ніж для хліба |