3 172 ₴
Японський ніж KAI Wasabi black 6721D Deba
Тип: Деба (для оброблення риби)
Загальна довжина (мм): 336
Довжина клинка (мм): 210
Довжина ручки (мм): 126
Матеріал клинка: сталь 6A/1K6
Твердість клинка (HRC): 58
Матеріал руків'я: бамбукова пудра та поліпропілен
Нож KAI WASABI black 6721 Deba для оброблення риби — професійний японський ніж від виробника KAI серії Wasabi black призначений для оброблення філе та тушок риби. Обробний ніж для риби має широке лезо з високоякісної сталі спеціальної товщини з однобічним заточуванням. Передня частина леза ножа призначена для оброблення та нарізання скибочками рибного філе, друга сторона — для оброблення тушок риби з кістками. Цей ніж трохи важчий за інші та схожий на маленький кухонний топір. Цей обробний кухонний ніж можна використовувати також для оброблення морепродуктів, зокрема крабів, лобстерів, а також для свійської та дикої птиці та іншого. Серію Wasabi black вирізняє високоякісна неіржавка сталь із полірованим лезом і чорною ручкою в особливому дизайнерському виготовленні. Цей професійний японський ніж використовується з успіхом шеф-кухарями в ресторанах, елітних закладах, а також у домашніх умовах, надаючи особливий східний колорит. Технічно бездоганний, на основі старовинних японських традицій підроблювання мечів, з удосконаленими тенденціями сьогодення. Ручка ножа виготовлена з поліпропілену та бамбукової пудри, яка має антибактеріальні властивості. Безпечний і легкий у роботі японський традиційний ніж для риби довгий час тримає заточення гострою, дуже зручний у роботі підкорив сотні тисяч справжніх профі кулінарного мистецтва.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |
Тип | Ніж обробний |