2 699 ₴
Японський ніж KAI Wasabi black 6720С
Тип ножа: Кухарський Шеф-ніж
Довжина клинка (мм): 200
Довжина рукояті (мм): 126
Загальна довжина (мм): 326
Матеріал клинка: сталь 6A/1K6
Твердість клинка (HRC): 58
Матеріал рукояті: бамбукова пудра та поліпропілен
Ніж KAI WASABI black 6720 Chef's – японський Шеф-ніж KAI серії Wasabi black призначений для роботи з рибою, м'ясом та овочами кухарями-професіоналами, а саме для тонкої та точної нарізки. Завдяки сильному заточенню на передній частині ножа добре справляється з нарізкою м'яса риби з кістками або м'яса дрібними кістками. Як і всю серію Wasabi black, цей ніж відрізняє високоякісна нержавіюча сталь з полірованим лезом і чорною рукояткою в особливому дизайнерському виконанні. Цей японський шеф-ніж KAI, дуже схожий на шеф-ніж Santoku, єдина різниця в тому, що Wasabi black має європейську форму. Ніж для шеф-кухаря досить добре збалансований при широкому лезі та вузькій рукояті, яка дозволяє кухареві свободу рухів та достатній простір для долоні, що необхідно для роботи з великою кількістю різноманітних продуктів. Завдяки проміжному кільцю (больстеру), яке розташоване між лезом і рукояткою, запобігає скупченню їжі в місцях з'єднання з лезом і виключається дотик руки до гострого леза двостороннього заточення. Ручка ножа виконана з поліпропілену і бамбукової пудри, яка має антибактеріальні властивості. Безпечний і легкий і водночас гігієнічний, з бездоганною гостротою леза, дуже комфортний у роботі він завоював сотні тисяч сердець шеф-кухарів та майстрів своєї справи по всьому світу та став культовим у Японії.
Основні | |
---|---|
Тип | Ніж кухарський |
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |