2 608 ₴
Японський кухонний ніж KAI Wasabi Black 6716N
Тип ножа: Накирі
Довжина клинка: 165 мм
Довжина ручки: 126 мм
Матеріал леза: сталь 6A/1K6
Матеріал ручки: бамбукова пудра/поліпропілен
KAI Wasabi Black має поліроване лезо та чорну ручку з поліпропілену з додавання бамбукової пудри, яка забезпечує оптимальні гігієнічні властивості, зокрема завдяки природним антибактеріальним властивостям бамбука. Ці дизайнерські японські ножі, виготовлені з міцної сталі 6A/1K6, що мають твердість (58+/-1 HRC), нададуть Вашій кухні неповторний східний колорит.
KAI Wasabi Black 6716N Накарі — японський ніж для нарізування овочів, який використовують саме для шаткування та рубання кубиками. Накирі являє собою інструмент із широким, але тонким лезом без вістря. Його майже прямокутна форма дає змогу нарізати овочі та зелень без зайвих рухів, просто опускаючи клинок зверху вниз. Рівна та пряма ручка зручна в хваті та не створює додаткового навантаження на пензель кухаря. На відміну від інших японських овочевих сокир усубі, ножі накирі мають двостороннє заточування й легшу вагу, тому їх використовують і на професійній, і на домашній кухні.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |
Тип | Кухонний топірець |