3 454 ₴
Японський ніж KAI Wasabi black 6715D Deba
Тип: Деба
Довжина клинка (мм): 150
Загальна довжина (мм): 276
Довжина рукояті (мм): 126
Матеріал клинка: сталь 6A/1K6
Твердість клинка (HRC): 58
Матеріал рукояті: бамбукова пудра і поліпропілен
Ніж KAI WASABI black 6715 150mm Deba для оброблення риби - професійний японський ніж від виробника KAI серії Wasabi black призначений для отримання філе і тушок риби. Обробний ніж для риби має широке лезо з нержавіючої сталі спеціальної товщини з одностороннім заточуванням. Передня частина леза ножа призначена для оброблення і нарізки скибочками рибного філе, друга сторона - для розбирання тушок риби з кістками.Цей ніж трохи важче, ніж інші, і нагадує маленький кухонний топірець. Цей обробний кухонний ніж можна використовувати також для обробки морепродуктів, зокрема крабів, лобстерів, а також для домашньої і дикої птиці та іншого. Серію Wasabi black відрізняє високоякісна нержавіюча сталь з полірованим лезом і чорною рукояткою в особливому дизайнерському виконанні. Цей професійний японський ніж використовується з успіхом шеф-кухарями ресторанів, елітних закладах, а також в домашніх умовах, надаючи особливий східний колорит. Технічно виконаний бездоганно, на основі старовинних японських традицій підроблення мечів, з удосконаленими тенденціями сьогодення. Має больстер - проміжне кільце, яке розташоване між лезом і рукояткою, завдяки якому запобігає скупчення їжі в місцях з'єднання з лезом, крім цього не дозволяє руці торкатися до дуже гострому лезу двосторонньої заточування. Ручка ножа виконана з поліпропілену і бамбуковою пудри, яка володіє антибактеріальними властивостями. Безпечний і легкий в роботі японський традиційний ніж для риби довгий час тримає заточку гострою, дуже зручний в роботі підкорив сотні тисяч справжніх профі кулінарного мистецтва.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |
Тип | Ніж обробний |