2 099 ₴
Японський ніж KAI WASABI Black 6710P
Тип: Овочевий
Довжина леза: 100 мм
Довжина держака: 126 мм
Лаза. Сталь 6A/1K6
Твердість леза: 58 +/-1 HRC
Рукоятка: Чорна рукоятка зроблена з особливою комбінацією бамбукової пудри і поліпропілена.
Кухонний ніж KAI WASABI Black 6710P - дуже зручний і невеликий, багатофункціональний ніж, добре придатний для чищення овочів і фруктів.
Особливість ніжів Wasabi Black - це половане лезо, зроблене з високоякісної сталі (58+/-1 HRC). Технологія виготовлення ножів ґрунтується на старому японському підробленні меча, але з багатьма технічними новинками та деталями щодо естетичної якості їхніх продуктів, вони стали ножами, які люблять сьогодні. Саме цей дизайн і історія дають ножам KAI їх безперечне глобальне визнання по всьому світу.
У всіх професійних японських ніжів KAI між лезом і рукояткою знаходиться проміжне кільце (велике кільце), яке з одного боку не дозволяє залишком їжі викопуватися в місці приєднання леза, а з іншого боку рукою не дозволяє рука торкатися леза. Це плюс, тому що дозволяє уникнути випадкової травми і підвищує гігієнічність ножа. Заточка двобічна, часто виконується в європейському стилі (т.н. Yo-bocho). Японські кухарі дуже обережні і стежать за санітарією, що було враховано дизайнерами під час виготовлення рукоятки яка зроблена з особливою комбінацією бамбукової пудри і поліпропилена забезпечує оптимальні гігієнічні властивості, в тому числі завдяки природним антибактеріальним властивостям бамбука так само тісно охоплює лезо перешкоджаючи утворенню бруду в цьому діапазоні що ще раз нагадує нам любов японців до санітарії і в першу чергу повага до інших. Ножі KAI, одні з небагатьох ножів, які мають культовий статус серед кухарів Японії.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |
Тип | Овочевий ніж |