3 240 ₴
Кухонний нож KAI Seki Magoroku Red Wood MGR-0240Y - японський кухонний ніж для нарізування суші та сашимі, ролів, філе сирої риби, крабів і різних морепродуктів.
Тип ножа: Янагіба
Довжина клинка (мм): 240
Загальна довжина (мм): 374
Довжина ручки (мм): 134
Матеріал клинка: полірована високоякісна сталь
Твердість клинка (HRC): 58
Тип заточування: prod
Матеріал руків'я: червоне дерево
Японський кухонний ніж Янагіба дістав свою назву через особливу форму, що схожий на листя верби, що по-японськи звучить як «янагі-ба». Цей ніж має міцне довге лезо з порівняно вузьким полотном і тонкою різальною крайкою, що дає змогу робити найтонші та рівні зрізи одним рухом руки. У Японії місцеві жителі нарізають суші та сашимі виключно за допомогою ножа форми Янагіба. Це ідеальний ніж для нарізування філе сирої риби, крабів і різних морепродуктів.
Серія Seki Magoroku представляє традиційні японські ножі, які виробляються в такій формі вже понад сотні років. Крім того, серія доповнена деякими формами європейських ножів. Ця серія вирізняється блискучим, відполірованим лезом із високоякісної сталі міцністю 58±1 HRC і дуже тонко відполірованим заточуванням, яке надає ножам високу різальну здатність. Ручка традиційної форми виготовлена з червоного дерева. Ця міцна деревина містить багато олії й тому вирізняється водостійкістю. Поліроване кріпильне кільце з поліпропілену гармонійно доповнює колір дерев'яної ручки.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Довжина леза | 24 см |
Заточка леза | Одностороння |
Країна виробник | Японія |