10 285 ₴
Ніж кухонний KAI SHUN Classic DM-0718
Тип ножа: Сантоку
Довжина клинка (мм): 180
Довжина ручки (мм): 122
Матеріал клинка: 32-шарова Дамаська сталь, VG-MAX
Твердість клинка (HRC): 61
Тип заточування: Орегон, рифлення на клинку
Матеріал руків'я: чорне дерево Пакка
Ніж KAI SHUN DM-0718 Santoku — японський кухонний шеф-ніж Сантоку від виробника KAI відрізняється від інших моделей хвилеподібними (гребішковими) виямками на бічних поверхнях леза ножа, що максимально зменшують прилипання продуктів. Кухонний ніж визнаний кухарями в усьому світі кулінарного штучності як професійний ніж Сантоку та призначений для нарізання продуктів, що вимагають високої майстерності. Santoku перекладається з японської як "три добродітелі", з його допомогою можна чистити, різати та шаткувати овочі (фрукти), обробляти м'ясо, рибу та практично будь-які продукти, отримавши в результаті ідеально нарізані скибочки. Серія японських ножів SHUN об'єднала в собі майстерність ручної роботи, високоточну техніку виготовлення й елітний стильний дизайн. Клинок ножа виготовлений із 32-шарової візерунчастої дамаської сталі бездоганної гостроти, внутрішній шар леза виготовлений із високоякісної сталі VG-MAX, стійкої до корозії, яку практично неможливо зламати. Лезо ножа має двостороннє заточення, дає змогу виконувати точне та тонке нарізання, працювати з дрібними продуктами, як-от часник і доставляти неймовірне задоволення та легкість у роботі впродовж тривалого часу. Зручна ручка ножа виготовлена з однієї з найкрасивіших дерев у світі — чорного дерева Пакка (PakkaWood), яке має міцність набагато вище, ніж у дуба, і завдяки насиченості маслянистими речовинами й особливій обробці, не схильна до гниття і псування комахами. Ніж обладнаний больстером (цельнометалевим кільцем), що не дає змогу руці торкатися до дуже гострого леза ножа і завдяки чому запобігає скупченню їжі в місцях з'єднання з лезом. Наголів'я ручки (п'ята ручки) — з неіржавкої сталі SUS 416, яка продовжує термін експлуатації ножа. Ніж прекрасно збалансований — широке лезо під час вузької ручки, дає кухареві вдосталь місця для долоні та свободи в маніпуляціях, що дуже важливо для роботи з великою кількістю різноманітних продуктів. Посилене заточування в носовій частині ножа дає змогу зробити нарізання зелені, часнику та інших дрібних продуктів правильним і бездоганним точним. Японський професійний шеф-ніж Scalloped Santoku має величезний попит у кухарів елітних ресторанів, у провідних телепередач про кухарське мистецтво та в майстрів своєї справи.
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |
Тип | Ніж сантоку |