2 080 ₴
Ніж кухонний KAI Wasabi Black 6711S
Тип: Для стейка
Довжина леза: 120 мм
Матеріал клинка: сталь 6A/1K6
Твердість клинка (HRC): 58
Колодка: чорна, поліпропілен із бамбуковою пудрою
Виробник: Японія
Стейк-ніж KAI Wasabi Black 6711S має бути на кожній кухні разом із столовим приладдям для сервірування. З його вузьким, злегка перевернутим лезом він розрізає м'ясо, не розриваючи його. Сік м'яса залишається там, де він розташований: у стейку. Стейк-ножи також доступні як набір KAI Wasabi Black 67S-404, , що складається з чотирьох ножів KAI 6711S
Серію Wasabi black вирізняє високоякісна неіржавка сталь 6A/1K6 з полірованим лезом і чорною ручкою в особливому дизайнерському виготовленні. Цей професійний японський ніж використовується з успіхом для сервірування столу, шеф-кухарями в ресторанах, елітних закладах, а також у домашніх умовах, надаючи особливий східний колорит. Технічно бездоганний, на основі старовинних японських традицій виготовлення мечів, з удосконаленими тенденціями сьогодення.
Основні | |
---|---|
Тип | Ніж для м'яса |
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |